Električni pogonski sklop.

Skrbno izbrane komponente električnega pogonskega sklopa v električni Koni predstavljajo idealno razmerje med izjemnimi voznimi lastnostmi in uporabnim vsakdanjim dosegom. Za nameček njena platforma, razvita posebej za električna vozila, omogoča vgradnjo baterij z maksimalnim prihrankom prostora. Tako vam ne bo nikoli več treba sklepati prostorskih kompromisov. Tu je tudi novo razvit sistem za uravnavanje temperature baterije, ki skbi, da slednja deluje v vseh razmerah ter daljša njeno življenjsko dobo. Vodno hlajenje poteka preko povezave s klimatsko napravo, gretje pa s pomočjo toplotne črpalke in električnega ogrevalnega sistema.

Regeneracija zavorne energije.

Med številne pametne tehnologije, s katerimi se ponaša električna Kona, spada tudi sistem za regeneracijo zavorne energije. Ta ob zaviranju z elektromotorjem pretvarja kinetično energijo v električno in jo uporabi za polnjenje baterije. Intenzivnost delovanja sistema lahko upravljate s pomočjo ročic, nameščenih ob volanskem obroču. Tu je tudi pametni sistem za regeneracijo zavorne energije, ki s pomočjo prednjega radarskega senzorja samodejno uravnava intenzivnost regenerativnega zaviranja glede na dogajanje pred vozilom.


Cenik

Katalog vozil

Dodatna opremaTestna vožnja
Pokličite 02/805 00 01 ali 02/805 00 02.

Kontaktni podatki

Telefon: +386 (0)2 805 00 01
E-mail: prodaja@luneznik.si

Kako do nas
Omogočite piškotke in izboljšajte delovanje strani (dovolite anonimno beleženje statistike obiska, facebook gumbe za všečkanje, …).
Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več informacij »