Eleganca, ki se vtisne v spomin.

Z vpadljivo temno streho in linijami, ki jih prežema oblikovalska svežina, i20 izstopa na vsakem koraku. Njegov čuten dizajn dopolnjujeta odbijača, ki ju krasijo razgibane površine, piko na i pa doda Hyundaijeva kaskadna maska hladilnika. Prednji del z edinstvenim svetlobnim podpisom popestrita tudi elegantna žarometa v izvedbi LED, 16-palčna platišča pa dodajo ščepec športnega duha.

Prebudi možgane.

i20 pozornost pritegne z ostrimi linijami in živahnimi podrobnostmi. Njegov vrhunski slog še dodatno oplemeniti panoramska streha, ki hkrati poskrbi za več svetlobe v kabini in potnikom omogoča, da se med vožnjo naužijejo svežega zraka. Na zadnjem delu izstopa C stebriček v črni barvi, ki se z zadnjim spojlerjem zliva v stilsko celoto. Tu sta še drzna zadnja žarometa v izvedbi LED, ki ponujata odlično vodljivost, poskrbita pa tudi za edinstven svetlobni podpis, ki prispeva k samozavestnemu nastopu.


Izbrana barva:

 


Cenik

Cenik i20
PDF dokument

Katalog vozil

Ogled kataloga i20
PDF dokument, 9.06 MB

Tehnični podatki

Ogled tehničnih podatkov i20
PDF dokument, 33.26 KB

Dodatna oprema

Ogled dodatne opreme i20
PDF dokument, 1.31 MB

Kontaktni podatki

Telefon: +386 (0)2 805 00 01
E-mail: prodaja@luneznik.si

Kako do nas
Omogočite piškotke in izboljšajte delovanje strani (dovolite anonimno beleženje statistike obiska, facebook gumbe za všečkanje, …).
Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več informacij »