Barva notranjosti:


Združite udobje in vrhunski slog.


Notranjost i20 navdušuje z zmagovalno kombinacijo prostornosti in dovršenega sloga, popestriti pa jo je moč tudi z izbiro različnih barvnih kombinacij. Opciji Red Point in Blue point namreč s pomočjo rdečih ali modrih šivov na sedežih, volanskem obroču in prestavni ročici v kabino vneseta še več edinstvenosti in svežine. Slednjo odlikuje tudi visoka kakovost materialov, ki krona le redke malčke na trgu in prostor napolni z občutkom prefinjenosti. Športno zasnovan volanski obroč se ponaša s funkcijo ogrevanja in ergonomsko nameščenimi gumbi, ki poskrbijo, da so glavne funkcije vozila vedno na dosegu vaših prstov.

Prostornost, ki da misliti.

Po našem mnenju prostornost ni stvar razkošja, temveč je nujno potrebna. i20 je popoln odgovor na takšno filozofijo, saj ponuja največ prostora za noge v svojem razredu in brez težav sprejme pet odraslih potnikov. Če želite v njem prepeljati kak večji kos prtljage, lahko naslonjalo zadnje klopi preklopite v razmerju 60:40, s čimer pridobite popolnoma ravno nakladalno površino, prostornina prtljažnika pa se poveča s 326 na izjemnih 1.024 litrov.


Cenik

Cenik i20
PDF dokument

Katalog vozil

Ogled kataloga i20
PDF dokument, 9.06 MB

Tehnični podatki

Ogled tehničnih podatkov i20
PDF dokument, 33.26 KB

Dodatna oprema

Ogled dodatne opreme i20
PDF dokument, 1.31 MB

Kontaktni podatki

Telefon: +386 (0)2 805 00 01
E-mail: prodaja@luneznik.si

Kako do nas
Omogočite piškotke in izboljšajte delovanje strani (dovolite anonimno beleženje statistike obiska, facebook gumbe za všečkanje, …).
Ali se strinjate z njihovo uporabo? Več informacij »